HOW CRAZY YOUR LOVE Hong Kong edition’s poster and guitar pick details!

太多YUI 新碟預購問題, 係呢度一次過回應.
1/ 今次預售活動只接受港版CD+DVD, 碟內會附有Guitar Pick及隨專輯附送海報, 數量只限6000張. 如果不出3天(for example la!)就買滿額, 即立即停止接受預購. 待正式發售後(即11月2日起)購買CD+DVD版亦可獲贈同款海報乙張.
2/ 今次爭取到送Guitar Pick係YUI事務所及日本唱片公司希望香港Fans們能多支持港版, 並希望有助YUI在香港唱片銷量能突破以往成績.
3/ 日版都有CD+DVD版同Normal CD版, 不過就不設有預購/抽獎或禮品附送
4/ 香港除會推出港版CD+DVD外, 亦會同日(即11月2日)推出港版Normal CD, 不過就唔會有禮或抽獎機會, 並不包括在此次預購活動.
5/ 有Fans問點解今次Green a.live Normal CD版俾CD+DVD版遲推出, 原因係normal CD版Single在香港銷量一向不高, 我們只能向外訂購台灣版. 台灣版推出日期往往會遲上多天, 加上運送清關等技術問題, 所以會有所延誤.
6/ 今次新專輯How Crazy Your Love已經進行印製當中, 如無突發意外, 將會同日本同日推出. 大家請耐心等待
7/ 關於除大型唱片連鎖店CD Warehouse/HK Records/HMV外, 其實信和中心內唱片店, 精美等等較細型唱片店都會有預購, 不過分到預購券數量可能沒有大型連鎖店多, Fans們可以先向該店check一check喇!!
8/ 今次不接受海外訂單或網上訂購, 海外歌迷不好意思了!!
9/ 我們一直以來都沒有規定每人可買多少張唱片, 所以如果真有瘋狂Fans一次掃”一打”或更多, 我地衷心希望佢係真正YUI歌迷, 多買既碟會送俾佢身邊既朋友, 介紹佢一齊聽, 唔好攞上網炒賣!!
10/ 今次送既海報只有一款, 係港印原裝日本版海報(如以往海報一樣), 取貨既時候可以一併索取!!
11/ 今次預購CD+DVD版既建議零售價係HK$149, Normal版CD會較便宜, 約$110 (不過價錢以該店為準喇!!)
12/ 抽獎機會以單一預購券為準. 預購一張專輯就會發給一張預購券.
13/ 有Fans問大眾書局有無預購, 今之只限唱片店, 書局不包括在內!!
14/ 提貨日當天, Fans們請當面點收碟內是否含有Guitar Pick, 以免有不法顧客藉此訛稱回家拆貨時發覺沒有Guitar Pick要求退換, 店舖將一律不受理! 此外店舖亦不會以換色為理由接受換碟要求! 歌迷們請自律!!

香 港Sony Music感謝大家對YUI既支持, 今次第一次搞YUI既預購活動無非都希望Fans們能夠高高興興買得心頭好. 所以希望大家都能夠守規定, 我地相信YUI香港歌迷係最”乖”既! 我地承諾日後會繼續為你地向日本YUI經理人方面爭取更多”福利”, 並衷心希望YUI新專輯能夠打破以往紀錄 (咁我地就有更強既原因爭取YUI出年再嚟香港開show呢 !!)

TRANSLATION HERE!

Credit: YUI-Lover

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: